Informatie
Welk avontuur
Welke avontuurlijke reis past bij jou?

Welke avontuurlijke reis past bij jou?

Welk avontuur

Wil je het lekker rustig aan doen of ben je meer een sportieve avontuurlijke hiker? Geen probleem, het kan allemaal bij Into Nature Hiking.

Rust in de natuur

Als je te kampen hebt met stress, een burnout hebt, energieloos bent, bezinning of gewoon even rust zoekt en tijd voor jezelf wilt hebben. Dan is de natuur in gaan met Into Nature Hiking en er een paar dagen echt in verblijven misschien wel de beste beslissing die je kunt nemen. Natuur kan krachtiger zijn dan welk pilletje of therapie dan ook. We verblijven middenin de ongerepte natuur. En slaan ons kamp op op de mooiste plekken in de wildernis. Het doel is niet afstanden afleggen, maar één te worden met de natuur en innerlijke rust ervaren. We nemen alle tijd en genieten van de schoonheid en rust die de natuur je geeft. Binnen enkele dagen ben je gegarandeerd weer helemaal in balans.

Actief in de natuur

Heerlijk avontuurlijk meerdere dagen in de natuur zijn in de mooiste natuurgebieden van Europa. Ver weg van de dagjesmensen en de bewoonde wereld. En genieten van al het moois om je heen. Bijzonder mooie bomen, planten en dieren. Adembenemende vergezichten, imposante bergen, schitterende rotsformaties, prachtige watervallen en bergmeertjes. Elke dag lopen we op een prettige en rustige manier door de wildernis. We nemen hier alle tijd voor. Het genieten van al het moois om ons heen staat voorop. Aan het einde van elke dag slaan we ons kamp op en verblijven middenin de wildernis.

Fotograferen in de natuur

Heb je natuurfotografie als hobby of ben je een beroepsfotograaf? Dan ga je met Into Nature Hiking gegarandeerd schitterende natuurfoto’s maken. Unieke foto’s van de echte avontuurlijke wildernis, niet de makkelijke toeristische gebieden. Want we begeven ons in de allermooiste natuurgebieden van Europa; met een unieke flora en fauna. Ik pas de tocht geheel aan jouw wensen aan. Of dat dagen op één plek verblijven is voor dat ene zeldzame shot. Of elke dag op zoek naar meer natuurschoon. Alles is mogelijk om jou met de mooiste foto’s weer naar huis te laten gaan.

Avontuur in de natuur

Speciaal voor de avonturiers onder ons. Houd je van uitdaging en een toefje gevaar? Dan ga ik met jou dieper en hoger de wildernis in. Ondertussen natuurlijk wel genieten van de prachtige natuur en de mooiste vergezichten. Maar ook als avonturiers doen we het altijd rustig aan. Haasten in de natuur is onnodig, want we hebben de hele dag de tijd. Het zijn en genieten van de natuur staat altijd voorop.