Informatie
Voor iedereen
Man, vrouw, jong, oud

Man, vrouw, jong, oud

Voor iedereen

Heb je de wens om eens meerdere dagen avontuurlijk te hiken in echte wildernis? Met om je heen alleen maar adembenemend mooie natuur? Slapen in een lichtgewicht tentje? Zelf je eten bereiden op een klein brandertje? En elke dag een nieuwe avontuurlijke route lopen?

Maar bezit je niet genoeg kennis of durf om een avontuurlijke trektocht in de wildernis te maken? Of heb je gewoon geen tijd om het allemaal uit te zoeken door je drukke werk en leven? Dan is Into Nature Hiking zeker wat voor jou.

Ga mee op avontuur met Into Nature Hiking; meerdere dagen zelfvoorzienend hiken in de mooiste en wildste natuurgebieden van Europa.

De trektochten en expedities van Into Nature Hiking zijn avontuurlijk en uitdagend, maar wel voor iedereen geschikt. Jong, oud, man, vrouw, topfit of niet; voor iedereen maak ik het mogelijk. Als je maar avontuurlijk bent ingesteld, dat is veel belangrijker in de wildernis dan een topconditie.

Wist je trouwens dat verblijven in de natuur ook een positieve werking op je lichaam en geest heeft? De rust die je ervaart in afgelegen natuurgebieden zorgt ervoor dat je inwendige batterij weer opgeladen wordt en dat je geest weer geheel in balans komt.

Meegaan op reis met Into Nature Hiking is naast avontuur ook een gezonde investering in jezelf.

Ik kan je verzekeren dat het een heel bijzonder avontuur gaat worden. Misschien wel het bijzonderste wat je tot nu toe op reisgebied gedaan hebt.