Voor wie
Voor iedereen
Man, vrouw, jong, oud

Man, vrouw, jong, oud

Voor iedereen

Altijd al eens avontuurlijk meerdere dagen willen hiken hoog in de bergen, slapen in een tentje middenin de wildernis, zelf je eten bereiden op een klein brandertje, lopen met een rugzak met alles erin om te overleven?

Maar ben je niet het type voor een groepsreis? Bezit je niet genoeg kennis om alleen een avontuurlijke trektocht in de wildernis te maken? Of heb je gewoon geen tijd om het allemaal uit te zoeken door je drukke werk en leven? Dan is Into Nature Hiking zeker wat voor jou.

Ga mee op avontuur met mij, Casper Kriek, als je eigen persoonlijke reisbegeleider en privé outdoor gids. Meerdere dagen avontuurlijk hiken in één van de mooiste natuurgebieden van Europa.

De privé trektochten van Into Nature Hiking zijn voor iedereen geschikt! Jong, oud, man, vrouw, topfit of niet; voor iedereen maak ik dit bijzondere avontuur mogelijk.

1 maximaal 2 personen (stel, familie of vrienden) kunnen zich voor een reis inschrijven. Ik houd het klein en privé voor een minimale impact op de natuur. En om je intenser van de natuur te kunnen laten genieten, zonder afleiding van andere reizigers. Maar bovenal om het vooral jouw exclusieve reis te laten zijn.

Het avontuur wordt volledig aangepast aan jouw persoonlijke wensen en lichamelijke conditie. Maar ook al heb je een goede conditie, we doen het altijd rustig aan. Onthaasten en genieten van de schitterende natuur staat altijd voorop.

Want verblijven in de natuur heeft een positieve werking op je lichaam en geest. De rust die je ervaart in afgelegen natuurgebieden zorgt ervoor dat je inwendige batterij opgeladen wordt en dat je geest in balans komt.

Blijkt je conditie onderweg toch minder dan gedacht, dan passen we de dagetappe en het tempo daar gewoon op aan.

Je hoeft dus niet bang te zien dat deze reis te zwaar voor je zal worden. Wat veel belangrijker is, is dat je avontuurlijk bent ingesteld. Dat is veel belangrijker dan een goede conditie. En wil je graag een dagje langer op een mooie plek met je tentje blijven staan, dan kan dat gewoon.

Meegaan op reis met Into Nature Hiking is een gezonde investering in jezelf.