Over INH
Het genieten van de natuur staat altijd voorop
Onthaasten & genieten

Het genieten van de natuur staat altijd voorop

Onthaasten & genieten

Naast een gezonde dosis avontuur staat onthaasten en genieten van de natuur altijd voorop bij Into Nature Hiking.

Natuur heeft een positieve en therapeutische werking op je lichaam en geest. Om gezond te kunnen functioneren in onze drukke samenleving heb je dan ook geregeld een dosis pure natuur nodig.

De rust die je ervaart in afgelegen natuurgebieden zorgt ervoor dat je inwendige batterij weer volledig opgeladen wordt en je geest weer in balans raakt.

We nemen daarom ook alle tijd om te genieten van de schitterende natuur om ons heen.

Meestal tegen het einde van de middag stoppen we met lopen en zetten we onze tentjes op op een adembenemend mooie plek midden in de wildernis. Heerlijk uitrusten van de inspanning van de dag en genieten van de natuur om ons heen.

’s Ochtends gaan we gezellig uitgebreid ontbijten. Na het ontbijt breken we rustig ons kamp af en maken we ons klaar voor een nieuwe avontuurlijke route. Een dag in de natuur duurt, in de positieve zin van het woord, langer dan je thuis gewend bent. Het is dus absoluut niet nodig om te haasten.

Omdat we in afgelegen gebieden gaan hiken, ver weg van de bewoonde wereld, heb je geen bereik met je telefoon. Het is misschien even onwennig, maar je zal zien, als je eenmaal bent afgekickt van je telefoon, je deze helemaal niet mist en het eigenlijk heel fijn vindt.

Vaak al binnen drie dagen kom je helemaal tot rust. Het is zo’n fijne ervaring om deze rust te voelen en één te worden met de natuur om je heen.