Informatie
Mededeling
Mededelingen en het laatste nieuws

Mededelingen en het laatste nieuws

Mededeling

Eco resort

Ik heb het geluk dat ik samen met mijn gezin een fantastische nieuwe toekomst tegemoet ga. Wij gaan verhuizen van de stad naar het platteland van Noordoost Friesland. Nabij het dorpje Kollumerpomp hebben we beschikking over o.a. een klein bos en landelijke natuur (zie foto onder dit bericht).

Wij zijn op dit moment druk bezig om een kleinschalig eco resort op te zetten. Leven in harmonie met de natuur staat centraal; verblijven in stoere woontenten, houthakken, buiten koken, ‘s avonds gezellig zitten om een kampvuur, overdag genieten van rust en natuur. Dit alles op een schitterende landelijke lokatie, afgezonderd van alles en iedereen. Kortom een ultieme off-grid outdoor beleving in Nederland.

Wat dat betreft sluiten deze nieuwe plannen heel mooi aan bij Into Nature Hiking.

Eco resort in Kollumerpomp

Geen reizen in 2021

In 2021 ga ik me bijna volledig richten op ‘project eco resort’. Hierdoor (maar ook door de corona reisbeperkingen) heb ik helaas onvoldoende tijd om jullie in 2021 te begeleiden met mijn aanbod van avontuurlijke reizen. Mocht je vragen hierover hebben, mail mij dan gerust.

Pyreneeën nu ook voor gezin of vriendengroep

Wil je als gezin of vriendengroep de Privé trektocht Pyreneeën exclusief boeken? Dan kan dat voor een groep van 3 tot 6 personen. Deze trektocht wordt dan een privé groepstrektocht. De reis kan aangepast worden naar jullie persoonlijke wensen. Mail mij voor meer info en aangepaste prijzen.

Feestelijk nieuws

Op 30 november 2019 is mijn lieve dochtertje Jasmijn geboren :)

Work in proces

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuwe website. Om deze overstap geleidelijk te maken wordt ook de huidige website aangepast. Mocht je een 404 pagina krijgen dan staat er nog een oude pagina in het geheugen van je webbrowser. Dit verhelp je door je webbrowser op te schonen. Dit laatste is sowieso goed om geregeld te doen.

Trekking expeditie in Sarek (Zweeds Lapland)

Nieuw, een zeer avontuurlijke trekking expeditie diep in de wildernis van Sarek NP; ook wel het Alaska van Europa genoemd. De groepstrektocht Sarek is een nieuwe en uitdagende bestemming voor het komende hike seizoen. Avontuurlijker en mooier ga je Sarek niet beleven. Als gezin of vriendengroep kan je dit avontuur ook exclusief boeken.

Groepstrektochten

Misschien heb je het al gezien, je kunt nu ook groepstrektochten boeken. Het mooie is ook dat je deze groepstrektochten meteen kan combineren met een vakantie in het land van bestemming. Je kunt ook als gezin of vriendengroep exclusief boeken. De boekdatums zijn flexibel. Om een zo’n minimale impact op de natuur te hebben, houden we de groep waarmee we de wildernis in trekken bewust heel klein.