Informatie
Mededeling
Mededelingen en het laatste nieuws

Mededelingen en het laatste nieuws

Mededeling

Helaas even geen reizen

Door een omvangrijke verbouwing van onze boerderij in Noordoost Friesland waar ik en mijn gezin ga wonen en het opzetten van een nieuw bedrijfsconcept "Into Nature Basecamp", begeleid ik helaas even geen reizen in 2024 en geef ik geen cursus in het buitenland.

Wel is de basiscursus Hiken & Wildkamperen op de website Into Nature Basecamp te boeken, klik hier.

Into Nature Basecamp

Into Nature Basecamp is een nieuw concept met een eigen website. Bij Into Nature Basecamp kun je het pure buitenleven ervaren. Het Basecamp ligt in Noordoost Friesland aan de voet van het Nationaal Park Lauwersmeer. Voor ons een magische plek waar tijd vertraagt en waar de natuur je terugbrengt naar de basis. Een plek die we graag willen delen met natuurliefhebbers, rustzoekers en outdoor liefhebbers.

Neem een kijkje op onze nieuwe website, klik hier.

Basiscursus Hiken & Wildkamperen

Met de basiscursus Hiken & Wildkamperen leer ik je de basis skills om te overleven en te navigeren in de wildernis. Ook leer je wat de juiste uitrusting is en welke outdoor kleding de beste keuze is. Deze cursus zal je een grote mate van zelfvertrouwen geven en een opstap zijn om veilig en vol vertrouwen de eerste stappen te zetten om geheel zelfstandig de wildernis in te trekken en in het wild te kamperen.

Meer lezen over deze cursus? Neem een kijkje op onze nieuwe website, Klik hier.

Verhuisd

Ik heb het geluk dat ik samen met mijn gezin een fantastische nieuwe toekomst tegemoet ga. Wij zijn verhuisd van hartje centrum Rotterdam naar het platteland van Noordoost Friesland. Nabij het dorpje Kollumerpomp hebben we beschikking over o.a. een dijk, een klein bos en rondom landelijke natuur (zie foto onder dit bericht).

Wij zijn druk bezig met een nieuw bedrijfsconcept. Leven in harmonie met de natuur staat centraal; houthakken, buiten koken, ‘s avonds gezellig zitten om een kampvuur, overdag genieten van rust en natuur. Dit alles op een schitterende landelijke lokatie, aan de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer.

Feestelijk nieuws

Op 30 november 2019 is mijn lieve dochtertje Jasmijn geboren :)

Trekking expeditie Sarek National Park

Een zeer avontuurlijke trekking expeditie diep in de wildernis van Sarek National Park; ook wel het Alaska van Europa genoemd. En nieuwe en uitdagende trekking expeditie voor het komende hike seizoen. Avontuurlijker en mooier ga je Sarek National Park niet beleven.