Informatie
Mededeling
Mededelingen en het laatste nieuws

Mededelingen en het laatste nieuws

Mededeling

Feestelijk nieuws

Op 30 november 2019 is mijn lieve dochtertje Jasmijn geboren :)

Door haar wat moeilijke opstart wil ik haar zoveel mogelijk tijd en aandacht geven. Hierdoor ga ik in 2020 maar een beperkt aantal avonturen begeleiden.

Work in proces

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuwe website. Om deze overstap geleidelijk te maken wordt ook de huidige website aangepast. Mocht je een 404 pagina krijgen dan staat er nog een oude pagina in het geheugen van je webbrowser. Dit verhelp je door je webbrowser op te schonen. Dit laatste is sowieso goed om geregeld te doen.

Trekking expeditie in Sarek

Nieuw, een zeer avontuurlijke trekking expeditie diep in de wildernis van Sarek; ook wel het Alaska van Europa genoemd. De groepstrektocht Sarek is een nieuwe en uitdagende bestemming voor het komende hike seizoen. Avontuurlijker en mooier ga je Sarek niet beleven.

Groepstrektochten

Misschien heb je het al gezien, je kunt nu ook groepstrektochten boeken. Het mooie is ook dat je deze groepstrektochten meteen kan combineren met een vakantie in het land van bestemming. Ook zijn wij flexibel in groepssamenstelling. Je kunt ook als privé als gezelschap of als gezin boeken. Ook de boekdatums zijn flexibel. Om een zo’n minimale impact op de natuur te hebben, houden we de groep waarmee we de wildernis in trekken bewust heel klein.

Even geen Pyreneeën avonturen

In 2020 vinden er jammer genoeg geen Pyreneeën avonturen plaats. Aangescherpte tentregels in het gebied maakt het even niet mogelijk. Ik ga eind juni een nieuw gebied met minder strenge tentregels verkennen en hopelijk kan je in 2021 weer een geweldig mooi Pyreneeën avontuur boeken. Stay tuned!