Informatie
Mededeling
Mededelingen en het laatste nieuws

Mededelingen en het laatste nieuws

Mededeling

Geen reizen in 2020

Helaas ga ik geen reizen organiseren in 2020. Het is voor mij een hele moeilijke beslissing geweest en heb er ook lang over na moeten denken. De situatie in de wereld en de maatregelingen heeft mij hiertoe doen besluiten.

Ik draag een grote verantwoordelijkheid om je mee te nemen de wildernis in. Ook omdat we tijdens de meerdaagse trektocht geheel afgesloten zijn van elke vorm van communicatie. Dat is normaal heerlijk en een zegen, maar niet in de instabiele wereld waar we nu in verkeren.

Ik hoop voor iedereen dat alles snel weer normaal is.

Met vriendelijke groet,
Casper Kriek

Pyreneeën nu ook voor gezin of vriendengroep

Wil je als gezin of vriendengroep de Privé trektocht Pyreneeën exclusief boeken? Dan kan dat voor een groep van 3 tot 6 personen. Deze trektocht wordt dan een privé groepstrektocht. De reis kan aangepast worden naar jullie persoonlijke wensen. Mail mij voor meer info en aangepaste prijzen.

Feestelijk nieuws

Op 30 november 2019 is mijn lieve dochtertje Jasmijn geboren :)

Work in proces

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuwe website. Om deze overstap geleidelijk te maken wordt ook de huidige website aangepast. Mocht je een 404 pagina krijgen dan staat er nog een oude pagina in het geheugen van je webbrowser. Dit verhelp je door je webbrowser op te schonen. Dit laatste is sowieso goed om geregeld te doen.

Trekking expeditie in Sarek (Zweeds Lapland)

Nieuw, een zeer avontuurlijke trekking expeditie diep in de wildernis van Sarek NP; ook wel het Alaska van Europa genoemd. De groepstrektocht Sarek is een nieuwe en uitdagende bestemming voor het komende hike seizoen. Avontuurlijker en mooier ga je Sarek niet beleven. Als gezin of vriendengroep kan je dit avontuur ook exclusief boeken.

Groepstrektochten

Misschien heb je het al gezien, je kunt nu ook groepstrektochten boeken. Het mooie is ook dat je deze groepstrektochten meteen kan combineren met een vakantie in het land van bestemming. Je kunt ook als gezin of vriendengroep exclusief boeken. De boekdatums zijn flexibel. Om een zo’n minimale impact op de natuur te hebben, houden we de groep waarmee we de wildernis in trekken bewust heel klein.