Informatie
Mededeling
Mededelingen en het laatste nieuws

Mededelingen en het laatste nieuws

Mededeling

Corona

Doordat reizen op dit moment onmogelijk is, zijn alle geboekte avonturen van Into Nature Hiking voor de komende periode geannuleerd. Ik ga ervan uit dat reizen in juni, uiterlijk juli, weer langzaam op gang komt, maar zeker weet ik dat natuurlijk ook niet. Mocht je graag deze zomer of herfst op avontuur willen met Into Nature Hiking, dan is het mogelijk kosteloos een optie te nemen op jouw gewenste datum. Dit is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Mocht je vragen hebben of een optie willen nemen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,
Casper Kriek

Feestelijk nieuws

Op 30 november 2019 is mijn lieve dochtertje Jasmijn geboren :)

Work in proces

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuwe website. Om deze overstap geleidelijk te maken wordt ook de huidige website aangepast. Mocht je een 404 pagina krijgen dan staat er nog een oude pagina in het geheugen van je webbrowser. Dit verhelp je door je webbrowser op te schonen. Dit laatste is sowieso goed om geregeld te doen.

Trekking expeditie in Sarek (Zweeds Lapland)

Nieuw, een zeer avontuurlijke trekking expeditie diep in de wildernis van Sarek NP; ook wel het Alaska van Europa genoemd. De groepstrektocht Sarek is een nieuwe en uitdagende bestemming voor het komende hike seizoen. Avontuurlijker en mooier ga je Sarek niet beleven. Als gezin of vriendengroep kan je dit avontuur ook exclusief boeken.

Groepstrektochten

Misschien heb je het al gezien, je kunt nu ook groepstrektochten boeken. Het mooie is ook dat je deze groepstrektochten meteen kan combineren met een vakantie in het land van bestemming. Je kunt ook als gezin of vriendengroep exclusief boeken. De boekdatums zijn flexibel. Om een zo’n minimale impact op de natuur te hebben, houden we de groep waarmee we de wildernis in trekken bewust heel klein.