Over INH
Even voorstellen
Je persoonlijke gids Casper Kriek

Je persoonlijke gids Casper Kriek

Even voorstellen

Ik ben Casper Kriek en woon samen met mijn vriendin Leonie en dochtertje Jasmijn op het platteland van Noordoost Friesland. Nabij het dorpje Kollumerpomp hebben we beschikking over o.a. een klein bos en landelijke natuur.

Natuur en reizen zijn twee van mij grote passies. Mijn kennis voor trektochten en overleven in de natuur wil ik graag met anderen delen en voor iedereen mogelijk maken.

De meeste aangeboden wandelreizen zijn niet mijn manier. Voor mij is het bewust zijn van de natuur waar je je begeeft, onthaasten en het genieten ervan het belangrijkste. Niet in een rap tempo van A naar B lopen. Onnodig haasten en niet genoeg bewust van jezelf en je omgeving zijn doen we al genoeg in onze westerse ratrace.

Ook maken veel aangeboden "avontuurlijke" reizen zich er makkelijk vanaf. Ze beloven heel veel maar eigenlijk wordt het allemaal niet zo spannend en bijzonder.

Omdat het in mijn ogen veel beter en avontuurlijker kan, en ik je echte wildernis wil laten ervaren, ben ik in 2016 Into Nature Hiking begonnen. Met Into Nature Hiking neem ik je mee naar plekken waar praktisch niemand komt en waar andere reisaanbieders niet komen. Ik zal er alles aan doen om je een geweldig en onvergetelijk avontuur te geven.

In 2023 ben ik Into Nature Basecamp begonnen. Into Nature Basecamp staat voor het ultieme buitenleven. Ik organiseer met Into Nature Basecamp buitenactiviteiten voor natuurliefhebbers, rustzoekers en outdoor liefhebbers. Het Basecamp ligt in Noordoost Friesland bij het Nationaal Park Lauwersmeer.

Mijn karakter

Ik ben een makkelijk persoon en pas mezelf probleemloos aan. Ik kan goed luisteren maar soms vergeet ik om te luisteren. Soms ben ik druk, soms rustig. Ik ben positief ingesteld en houd van lachen en van een gezonde dosis zelfspot. Ik ben een echte levensgenieter en leef mijn leven zoals ik dat wil.

Ik ben open-minded en sta open voor iedereen. Je hoeft niet aan een bepaald beeld of verwachtingspatroon te voldoen. Of je nu groot, klein, dik of dun bent, het maakt mij niet uit. Ook je seksuele voorkeur, politieke voorkeur, levensovertuiging, of je wel of niet gelovig bent, ik zal er geen oordeel over vellen. Of je arm bent of heel rijk, een topbaan hebt of geen baan, je bent voor mij gelijkwaardig.

Verder probeer ik het beste uit het leven te halen voor mijzelf en voor de mensen die ik liefheb.

Ik houd van lekker en gezond eten, goede wijnen of een fris biertje. Ik ben verslaafd aan koffieverkeerd, maar ook gek op kruidenthee. Ik heb een eigen moestuin en houd van dieren en de natuur.

Grootste pluspunten

Inlevingsvermogen, geduldig, dienstbaar, positief, gevoel voor humor en een gezonde dosis zelfspot.

Grootste minpunt

Ik ben meestal niet de snelste met het inpakken van mijn rugzak 's ochtends tijdens het afbreken van ons kamp... eigenlijk altijd de laatste... dat blijft een dingetje ;)