Jouw avontuur
De reis
Wat kan je verwachten van de privé reis?

Wat kan je verwachten van de privé reis?

De reis

Op de dag van vertrek ontmoeten we elkaar op de afgesproken tijd op de luchthaven. We gaan gezamenlijk de bagage inchecken.

Na de douane nemen we gezellig een drankje naar keuze en wat te eten als je dat wilt. Ook in het vliegtuig is dit natuurlijk mogelijk.

Want al het eten en drinken, van het begin tot het einde van de reis, zit bij de prijs inbegrepen.

Nadat we geland zijn, halen we onze bagage van de band en gaan we de huurauto ophalen.

We maken er een fijne rit van. We kunnen overal stoppen waar we willen om de benen te strekken, een mooie foto te nemen of iets te eten en drinken. Voor ons kookstel moeten we nog wel even langs een outdoorwinkel. Gasblikjes mogen niet met het vliegtuig mee, vandaar :)

We overnachten de eerste nacht op een kleinschalige camping vlakbij waar we de trek beginnen. Hier kun je alvast oefenen met het opzetten van je eigen tentje. ’s Avonds eten we gezellig in het dichtstbijzijnde dorpje en genieten van de plaatselijke gerechten en specialiteiten.

De volgende dag na het ontbijt, breken we de tenten af, pakken we onze rugzak in en maken ons klaar voor de tocht. Afhankelijk van het land en type reis starten we vanaf de camping of rijden we met de auto naar het beginpunt van ons hiking avontuur.

In een rustig tempo beginnen we ons avontuur.

We zijn de komende dagen geheel zelfvoorzienend en verblijven midden in de natuur. Je draagt je eigen rugzak met alles erin om te verblijven in de natuur. We filteren ons drinkwater, bereiden ons meegenomen eten terplekke en slapen in lichtgewicht tentjes middenin de wildernis.

’s Ochtends nemen we alle tijd om te ontbijten en rustig ons kamp op te ruimen. We hebben de hele dag de tijd, dus het is niet nodig om te haasten.

Meestal tegen het einde van de middag stoppen we met lopen en zetten we onze tentjes op op een schitterende locatie middenin de wildernis. Heerlijk genieten van de natuur om ons heen en uitrusten van de inspanning van de dag.

Wil je op een plek langer blijven staan of lekker rustig aan doen, dan kan dat gewoon. Ik hou rekening met jou wensen en conditie niveau.

Op de laatste dag van onze trektocht genieten nog eenmaal van al het moois om ons heen en lopen in de loop van de dag terug naar waar we onze trektocht gestart zijn.

We overnachten die avond op dezelfde gezellige camping. We kunnen, als jou dat leuk lijkt, nog een idyllisch dorpje of een andere bezienswaardigs bezoeken. En genieten de laatste avond van de plaatselijke gerechten en specialiteiten van de streek.

De volgende dag na het ontbijt, rijden we terug naar de luchthaven. Net als op de heenreis kunnen we stoppen waar jij wilt.

Na het inleveren van de huurauto, gaan we de bagage inchecken. Na de douane nemen we nog gezellig een drankje en eten we wat als jij dat wilt. Terug op de luchthaven in Nederland nemen we afscheid van elkaar. Hopelijk met een fijn en voldaan gevoel van onze bijzondere reis.