Boek jouw avontuur

Boek jouw avontuur

<

In 2021 ga ik me bijna volledig richten op ‘project eco resort’. Hierdoor (maar ook door de corona reisbeperkingen) heb ik helaas onvoldoende tijd om jullie in 2021 te begeleiden met mijn aanbod van avontuurlijke reizen. Mocht je vragen hierover hebben, mail mij dan gerust.

Voor meer informatie, ga naar de mededeling pagina voor het laatste nieuws.Super leuk dat je met mij mee de wildernis in wilt gaan. Welk avontuur gaat het worden? Ik ben benieuwd en hoor het graag van je.

Omdat ik een avontuur of cursus persoonlijk met je afstem, gebruik ik geen standaard boekingsformulier op mijn site. Ook ben ik heel flexibel en zijn afwijkende aanvragen altijd bespreekbaar.

Wil je een avontuur of cursus bij mij boeken? Mail mij dan je contactgegevens en geef aan of je alleen of samen met een reis- of cursusgenoot op avontuur wilt gaan. Geef verder aan welk avontuur je graag wilt doen en wat voor jou de beste reisperiode is.*

Pas als alles voor je naar wens is, maken we je boeking definitief.

Lees de voorwaarden goed door voordat je de aanvraag verstuurt en uiteindelijk je avontuur boekt.

Mail je aanvraag naar mijn e-mailadres: casper@intonaturehiking.nl en ik neem contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Tot snel,
Casper Kriek


*In de winterperiode van november tot en met maart vinden er geen reizen plaats.