Avonturen

Avonturen

Hiken in de mooiste natuurgebieden van Europa

Scroll naar beneden

Groepstrektocht Noordwest Schotland

Nieuw voor het komende hike seizoen 2020, een avontuurlijke 6-daagse groepstrektocht in het mooiste en meest afgelegen natuurgebied van Schotland; The Great Wilderniss. Een uitdagende meerdaagse exclusieve trektocht voor een kleine groep dwars door de ruige ongerepte wildernis van Noordwest Schotland. Mooier en avontuurlijker ga je het niet vinden in Schotland.

Lees meer...

Groepstrektocht Sarek

Een nieuwe bestemming voor het komende hike seizoen. Deze groepstrektocht is een zeer avontuurlijke en uidagende trekking expeditie diep in de wildernis van Sarek Nationaal Park. Sarek, ook wel het Alaska van Europa genoemd, ligt in het verre noorden van Zweden (boven de Poolcirkel) in Laponia (Zweeds Lapland). Ga mee op expeditie in het machtige Sarek.

Lees meer...

Cursus zelfstandig hiken en wildkamperen in de wildernis

Heb je altijd al de wens om zelfstandig avontuurlijke trektochten te maken? Dan is deze uitdagende praktijk cursus wat voor jouw. De cursus vind plaats in het mooiste en meest uitdagende gebied van Schotland. Een betere leerschool dan de wildernis van de Schotse Hooglanden is er niet. Special Forces trainen er niet voor niets.

Lees meer...

Privé trektocht Noordwest Schotland

In het Noordwesten van Schotland vind je een schitterend natuurgebied. Deze echte wildernis kan zich makkelijk meten met de bekende natuurgebieden van onze planeet. Het landschap en de bergen zijn er onbeschrijfelijk mooi en indrukwekkend. Het is het meest afgelegen en mooiste natuurgebied van Schotland.

Lees meer...

Privé trektocht Catalaanse Pyreneeën

Ten westen van Andorra ligt een verborgen wildernis. Door de vele beekjes, watervallen en bergmeren is het er bijzonder groen. Doordat het een redelijk onbereikbaar en onbekend gebied is, komen er nog weinig toeristen en wandelaars. Hierdoor hebben we de natuur helemaal voor ons alleen. Het is naar mijn mening het mooiste gedeelte van de Pyreneeën.

Lees meer...