Avonturen

Avonturen

Hiken in de mooiste natuurgebieden van Europa

Scroll naar beneden

Basiscursus hiken en wildkamperen

Noordoost Friesland - Zou je graag geheel zelfstandig een avontuurlijke trektocht willen maken? De wildernis in trekken met een rugzak met alles erin om te overleven in de natuur? Zelf je eten bereiden op een klein brandertje en ‘s avonds slapen in een tentje? Maar heb je niet genoeg kennis, durf of vaardigheden? Dan help ik je heel graag op weg met de Basiscursus Hiken & Wildkamperen.

Lees meer...

Trekking expeditie Sarek Nationaal Park

Zweeds Lapland - Ga mee op expeditie in Sarek Nationaal Park. Deze rektocht is een avontuurlijke trekking expeditie diep in de wildernis van Sarek Nationaal Park. Sarek, ook wel het Alaska van Europa genoemd, ligt in het verre noorden van Zweden (boven de Poolcirkel) in Laponia (Zweeds Lapland). Ga mee op expeditie in het machtige Sarek.

Lees meer...

Privé trektocht Catalaanse Pyreneeën

Noord Spanje - Wij gaan naar het mooiste gedeelte van de Catalaanse Pyreneeën en naar mijn mening ook het mooiste van de gehele Pyreneeën. Doordat het een moeilijk bereikbaar en nog vrij onbekend gebied is, komen er nog weinig toeristen en wandelaars. Hierdoor hebben we de natuur helemaal voor ons alleen, dat is zo bijzonder om te ervaren.

Lees meer...

Cursus hiken en wildkamperen

Noordwest Schotland - Heb je altijd al de wens om zelfstandig avontuurlijke trektochten te maken? Dan is deze uitdagende praktijk cursus wat voor jouw. De cursus vind plaats in het mooiste en meest uitdagende gebied van Schotland; The Great Wilderniss. Een betere leerschool dan de wildernis van de Schotse Hooglanden is er niet. Special Forces trainen er niet voor niets.

Lees meer...

Privé trektocht Noordwesten Schotland

Noordwest Schotland - In het Noordwesten van Schotland vind je een schitterend natuurgebied. Deze echte wildernis kan zich makkelijk meten met de bekende natuurgebieden van onze planeet. Het landschap en de bergen zijn er onbeschrijfelijk mooi en indrukwekkend. Het is het meest afgelegen en mooiste natuurgebied van Schotland.

Lees meer...

Groepstrektocht Noordwesten Schotland

Noordwest Schotland - Een avontuurlijke 6-daagse groepstrektocht in het mooiste en meest afgelegen natuurgebied van Schotland; The Great Wilderniss. Een uitdagende meerdaagse trekking expeditie, voor een kleine groep, dwars door de ruige ongerepte wildernis van Noordwest Schotland. Mooier en avontuurlijker ga je het niet vinden in Schotland.

Lees meer...