Voor wie
24 uur met...
Je persoonlijke gids Casper Kriek

Je persoonlijke gids Casper Kriek

24 uur met...

Ik ben Casper Kriek, geboren in 1971 in Den Haag en woon samen met mijn vriendin Leonie en dochtertje Jasmijn in het centrum van Rotterdam.

Ik ben een makkelijk persoon en pas mezelf probleemloos aan. Ik kan goed luisteren maar soms vergeet ik om te luisteren. Soms ben ik druk, soms rustig. Ik ben positief ingesteld en houd van lachen en van een gezonde dosis zelfspot. Ik ben een echte levensgenieter en leef mijn leven zoals ik dat wil.

Ik ben open-minded en sta open voor iedereen. Je hoeft niet aan een bepaald beeld of verwachtingspatroon te voldoen. Of je nu groot, klein, dik of dun bent het maakt mij niet uit. Ook je seksuele voorkeur, je politieke voorkeur, levens overtuiging, of je wel of niet gelovig bent, ik zal er geen oordeel over vellen. Of je arm bent of heel rijk, een topbaan hebt of geen baan je bent voor mij gelijk en gelijkwaardig.

Ik houd van lekker en gezond eten, goede wijnen of een fris biertje. Ik ben verslaafd aan koffieverkeerd maar ook gek op kruiden thee. Ik heb een eigen moestuin en hou van dieren.

Om mijzelf persoonlijk het gevoel te geven dat ik leef heb ik af en toe een dosis gevaar nodig. Maar ik heb ook een groot verantwoordelijk gevoel en zal die altijd voorop stellen.

Ik ben behulpzaam, geduldig, zachtaardig en probeer het beste uit het leven te halen voor mijzelf en voor de mensen die ik liefheb.

Natuur en reizen zijn twee van mij grote passies. Mijn kennis voor trektochten en overleven in de natuur wil ik graag met anderen delen en voor iedereen mogelijk maken. Ik zal er dan ook alles aan doen om je een geweldige en onvergetelijke avontuur te geven.